Bivše Modelsice menjaju imidž Skupštine

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivše Modelsice menjaju imidž Skupštine

Sestre Ivana i Nevena, bivše članice popularnih Modelsica, totalno su promenile svoje profesije i način života. Dok je mlađa Nevena zauzeta glasanjem i sedenjem u Skupštini, njena sestra Ivana Stamenković Sindi ima pune ruke posla u stilizovanju sestre poslanice.

Zauzeta glasanjem u parlamentu: Nevena Adžemović

 

- Trenutno nemam vremena za spremanje svoje nove kolekcije večernjih haljina jer sam se potpuno posvetila Neveni koja mora da promeni svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << imidž. Moja kolekcija će morati da sačeka sledeću godinu jer nije baš lako smisliti toliko unikatnih modela. Za to vreme Nevena ceo orman polako menja i izazovne i seksi stvari koje je nekada nosila izbacuje i menja ih mnogo ozbiljnijim kostimima i dužim suknjama. Savetujem je i idem sa njom u kupovinu. Moram priznati da totalno drugačije izgleda u poslednje vreme. Mnogo se uozbiljila, ali još treba vremena da obnovi i kompletira garderobu - rekla nam je Sindi, dok njena sestra Nevena puni naslovne strane, ali ne one estradne, već političke.

 

Pune ruke posla: Ivana Stamenković

- Razvedena sam i trenutno nemam nikoga pored sebe. Brinem o svom detetu koje ima četiri i po godine. Roditelji me podržavaju i bolje mi je sada nego pre na estradi. Borim se za prava samohranih majki i dece u društvu. Niko me nije terao da se učlanjujem ni u jednu stranku, već sam se sama zainteresovala i moram priznati da mi u Skupštini uopšte nije dosadno jer se dosta informišem. Neću drastično promeniti način života, ali generalno mnogo slabije izlazim od kada sam se porodila. Promenila sam imidž, mnogo se ozbiljnije oblačim jer zna se da u Skupštini postoji dres kod koji mora da se poštuje - rekla nam je Nevena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.