Bivša žena Tajgera Vudsa: Prošla sam kroz pakao!

Izvor: Blic, 25.Avg.2010, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša žena Tajgera Vudsa: Prošla sam kroz pakao!

Devet meseci nakon, sada već čuvenog sudara na Dan zahvalnosti, koji se smatra početkom raspada braka Tajgera Vudsa i Elin Nordegren, bivša supruga najpoznatijeg golf igrača po prvi put je javno pričala u intervjuu za magazin "Pipl" o odnosu sa Vudsom, svojim sumnjama, razvodu, kao i planovima za budućnost.

"Prošla sam kroz pakao! Moje stanje se menjalo od neverice i šoka, do besa, a na samom kraju žaljenja zbog raspada porodice", rekla je Elin Nordegren, u intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je izašao svega dan nakon što su se ona i Tajger Vuds zvanično razveli.

Osvrćajući se na neverstva svoga muža, koja su proteklih meseci bila česta tema u medijima, Elin je rekla da nije imala nikakve sumnje.

"Tokom poslednje tri i po godine, kada se sve ovo dešavalo, dosta sam vremena provodila kod kuće, uglavnom zbog trudnoće i odgajanja dece. Loše se osećam zbog svega novog što se otkriva i postavljam pitanje, kako je moguće da nisam znala? Reč izdaja nije dovoljno jaka. Osećam se poniženom, i izdanom od mnogih ljudi iz mog okruženja", rekla je Elin, koja je prokomentarisala i incident na Dan zahvalnosti, koji je, po njenim rečima, u javnosti predimenzioniran.

"Nije bilo nikakvog nasilja u, ili ispred naše kuće. Spekulacije da sam ga udarila štapom za gol, krajnje su besmislene. Tajger je napustio kuću te noći, i nakon nekog vremena, pošto se nije vratio, zabrinula sam se i odlučila da ga potražim. Tada sam ga pronašla u kolima. Učinila sam sve što sam mogla da ga izvučem iz zaključanog automobila. Svako ko misli bilo šta drugačije, nije u pravu", rekla je bivša Vudsova supruga.

Na kraju je ipak odlučila da se razvede, bez obzira na javno izvinjenje koje joj je Tajger Vuds uputio.

"Učiniću sve što je u mojoj moći da svojoj deci dokažem da je bolje biti sam i srećan, nego u vezi u kojoj nema poverenja. I pored muževljeve izdaje, osećam se snažnijom nego ikad. Imam ogromno samopouzdanje u svoja verovanja i odluke", rekla je Elin.

Elin je pričala o svojoj deci, trogodišnjem Semu i Čarliju, koji ima godinu i po dana, nameri da privede kraju studiranje psihologije, kao i o ostalim planovima za budućnost.

"Moj trenutni plan je da se deca i ja što pre priviknemo na novonastalu situaciju. Nastaviću da uzimam časove, ali najbitnije mi je da izlečim rane", rekla je Elin Nordegren koja je napomenula da je intervju za magazin "Pip" prvi i poslednji, i da ubuduće namerava da bude daleko od očiju javnosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ELIN, BIVŠA ŽENA TAJGERA VUDSA: "PREŽIVELA SAM PAKAO"!

Izvor: iYupi.com, 26.Avg.2010, 02:54

Devet meseci nakon, sada već čuvenog sudara na Dan zahvalnosti, koji se smatra početkom raspada braka Tajgera Vudsa i Elin Nordegren, bivša supruga najpoznatijeg golf igrača po prvi put je javno pričala u intervjuu za magazin "Pipl" o odnosu sa Vudsom, svojim sumnjama, razvodu, kao i planovima...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.