Bivša prva dama ID na slobodi?

Izvor: B92, 22.Mar.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša "prva dama" ID na slobodi?

Bivša supruga lidera Islamske države Abu Bakra al-Bagdadija, koja je u pritvoru u Libanu od decembra, mogla bi narednih dana da se nađe na slobodi.

Britanski Dejli mejl piše da će Sadža al-Dulaimi biti puštena iz zatvora u okviru dogovora o razmeni zarobljenika, po kom bi teroristička organizacija Al-Nusra front na slobodu trebalo da pusti 24 pripadnika libanskih bezbednosnih snaga.

Al-Bagdadijeva bivša supruga je u jednom od najobezbeđenijih zatvora u Libanu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od decembra prošle godine, a iza rešetaka se nalazi i njena desetogodišnja ćerka, Hadža, koju je dobila u braku sa liderom Islamske države.

Al-Dulaimi je od 2013. godine članica Al-Nusre, a zajedno sa njom trebalo bi da bude oslobođeno još 19 terorista.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bivša supruga lidera Islamske države uskoro na slobodi

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2015

Bivša supruga lidera Islamske države Abua Bakra al-Bagdadija, koju su u decembru prošle godine uhapsili pripadnici libanskih bezbednosnih snaga, uskoro bi mogla da bude oslobođena iz zatvora u okviru dogovora o razmeni zarobljenika, objavio je danas "Dejli mejl"...Pozivajući se na neimenovane bezbednosne...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.