Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2018, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša Bekamova ljubavnica: Nudili su mi million funti za snimak iz kreveta

Iako je prošlo 14 godina od tada, o aferi fudbalera Dejvida Bekama i joga instruktorke Rebeke Los se još uvek priča. Sada je Rebeka podgrejala priču tvrdeći da su joj nudi million funti za snimak seksa.

Bivša rijaliti zvezda, model i voditeljka Rebeka Los gostovala je u emisiji Bi-Bi-Si radia, kada je iskoristila priliku da ponovo javno govori o aferi sa Bekamom, koju je on oduvek demantovao.

Španjolka je navela da je dobila ponudu od britanskog novinara Maks Kliforda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da snimi seks sa Dejvidom, ali je ona odbila iz jednog važnog ralozga.

"Jedna od prvih stvari koju mi je pokojni Maks Kliford ponudio kada sam došla u Englesku, nakon što se saznalo za aferu, jeste da napravim snimak seksa za koji bih dobila million funti na računu. Bila sam šokirana. Naravno, nisam pristala to da uradim. Nikada mi nije bio bitan novac, već istina", istakla je u gostovanju.

Totally in love with this place and totally in love with beautiful Mila hiking in the mountains together is simply the best #englishsetter #mountainlife #finse #norway

A post shared by Rebecca Loos (@rebecca.loos) on Aug 5, 2017 at 8:08am PDT

U daljem toku razgovora Rebeka je otkrila da se godinama teško nosila sa ovom pričom i da joj je bilo potrebno vreme da ponovo započne drugi život.

"Godinama sam nakon tog priznanja o aferi pokušavala sve kako se o meni ne bi pričalo samo kao o ženi koja je imala aferu s Bekamom. Sve se događa sa razlogom, nije to bilo najmirnije doba života, sada imam idiličan život, muža i dvoje dece, živim u planinama u Norveškoj, imam svoj joga studio..."

Rebeka, koja je samo proširila priču o prevari bivšeg fubalera, danas vodi miran, porodičan život i veoma se fizički promenila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.