Bitići razgovarao sa tužiteljkom za ratne zločine

Izvor: Danas, 20.Mar.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitići razgovarao sa tužiteljkom za ratne zločine

Ilir Bitići, čija su trojica braće, inače američki državljani, ubijeni 1999. godine u Petrovom Selu, prvi put je razgovarao sa tužiteljkom za ratne zločine Srbije Snežanom Stanokjović, saznaje Politika i navodi da je do susreta došlo na zahtev Bitićija. Članak Bitići razgovarao sa tužiteljkom za ratne zločine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova Vučićeva nacionalna politika

Izvor: Danas, 20.Mar.2018

Možete biti mirne građanke - žene i devojke - Srbije, neće se od vas tražiti da ili rađate decu uz državnu pomoć.. Članak Nova Vučićeva nacionalna politika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Moguć srpski duel na početku

Izvor: Danas, 20.Mar.2018

Prvi protivnik Novaka Đokovića na turniru u Majamiju biće pobednik susreta između Miše Zvereva i Benao Pera. Članak Moguć srpski duel na početku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.