Bitange protiv mafijaša

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2018, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitange protiv mafijaša

U Smederevskoj Palanci uoči izbora za lokalnu vlast, 25. marta, na delu je verbalno, a kako kaže lider Narodne stranke Vuk Jeremić i fizičko nasilje.

- Bitange iz Srpske napredne stranke pretukle su Igora Milenkovića, šefa izbornog štaba NS u Smederevskoj Palanci, par sati nakon moje posete tom gradu. To je odgovor Aleksandra Vučića na pitanja o tajnim sastancima i putovanjima koje mu javno postavljam - naveo je Jeremić.

Dodao i da je Hašim Tači nakon tajne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << večere sa Vučićem prošlog utorka u Parizu, takođe ponovo na putu i trenutno je u Njujorku.

- Još jedno pitanje za Vučića, da li odsedate u istom hotelu? - zapitao je lider NS.

Iz SNS-a su mu uzvratili najtežim uvredama.

- Toliki je lažov da ni sam više ne zna ni šta laže, ni gde, jer to radi na mig i po direktnom naređenju svojih šefova kriminalaca, Bašanovića i Limuna - naveo je SNS, prozivajući bivšeg partijskog kolegu Zorana Bašanovića i Milana Narančića koji slovi za kontroverznog biznismena.

Jeremića su optužili i da je "provocirao građane, psovao, pretio i nudio novac ne bi li dobio bar jedan glas na izborima u toj opštini".

- Prošlo vreme kada je narod u Srbiji strepeo od kriminalaca i nikakvi mafijaši, ni milioni evra sumnjivog porekla, ne mogu mu pomoći da mu bilo ko u Srbiji poveruje, ili da glas takvoj političkoj i moralnoj mizeriji - naveo je SNS dodajući da je narod Jeremića "odavno prozreo".

Napade u Jeremićevoj stranci vide kao kulminaciju kampanje zastrašivanja i pretnji. Oni građane pozivaju da "ostanu mirni i ne odgovaraju na provokacije", već da se masovnim izlaskom na birališta, 25. marta "odupru fašističkim metodama Vučićevog režima".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.