Bio u poznatom noćnom klubu, pa kosio kolima kod Kneza

Izvor: B92, 28.Okt.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio u poznatom noćnom klubu, pa "kosio" kolima kod Kneza

Beograd -- Muškarac koji je automobilom uleteo u niz kafića u pešačkoj zoni kod Knez Mihailove ulice prethodno je bio u noćnom klubu, gde se sukobio sa grupom mladića.

Kako nezvanično saznaje B92.net, on je bio u poznatom noćnom klubu "namenjenom muškarcima", gde je došlo do svađe i fizičkog obračuna, a zatim je otišao po automobil u nameri da se osveti mladićima sa kojima se potukao.

Tokom noćnog provoda on je popio značajnu količinu alkohola, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao 1,37 promila alkohola u krvi, što je kasnije saopštio ministar policije Nebojša Stefanović.

Sumnja na teroristički napad, nalik napadima u nekoliko evropskih gradova, brzo je odbačena, a sada se čeka kako će dalje teći istraga u ovom slučaju.

Pukom srećom, delom i zbog toga što je do incidenta došlo u jutarnjim časovima, u ovom incidentu je pored vozača povređena još samo jedna devojka.

Na objavljenim snimcima vidi se da je ona "za dlaku" uspela da izbegne "ford fokus" koji je veliko brzinom uleteo u letnju baštu jednog kafića.

Kako se nezvanično saznaje na licu mesta, vozač "ford fokusa" karavana beogradskih registarskih oznaka ušao je vozilom u pešačku zonu sa Obilićevog venca, prošao kroz Zmaj Jovinu ulicu, pored galerije Progres, polukružno se okrenuo u Knez Mihailovoj i onda se vratio natrag silovito u Zmaj Jovinu, gde je i pokosio devojku i bašte kafića "Molijer" i "Kofi to go".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.