Bilt: Ne mogu da pomognem Karadžiću

Izvor: Mondo, 03.Jun.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilt: Ne mogu da pomognem Karadžiću

Šef švedske diplomatije Karl Bilt je izjavio da ne raspolaže nijednom korisnom informacijom koja bi se ticala eventualnog sporazuma Ričarda Holbruka i Radovana Karadžića.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilt ne može pomoći Karadžiću

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Jun.2009

Šef švedske diplomatije Karl Bilt izjavio je da ne može da pomogne bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, kome se sudi za ratne zločine pred Haškim tribunalom, saopštilo je večeras švedsko mi ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Bildt o zahtjevu haškog optuženika Karadžića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Jun.2009

Šef švedske diplomacije Karl Bildt ne raspolaže nijednom korisnom informacijom koja bi se ticala eventualnog sporazuma o imunitetu haškog optuženika Radovana Kardžića", navodi švedsko Ministarstvo pravde u pismu Haškom tribunalu.Karadžić je zatražio ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.