Bild: Karla Bruni čeka bebu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2011, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bild: Karla Bruni čeka bebu

BERLIN -

Karla Bruni-Sarkozi očekuje dete, piše danas nemački list "Bild" prenoseći izjavu Pala Sarkozija, svekra prve dame Francuske.

"Srećan sam što ću dobiti unuče", izjavio je za ovaj najtiražniji evropski list 82-godišnji otac francuskog predsednika Nikole Sarkozija.

Ni francuski predsednik, ni njegova supruga, međutim, "ne žele da znaju unapred pol deteta, ali ja sam siguran da je to devojčica koja će biti lepa kao Karla", dodao je Sarkozi senior, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prenosi agencija AFP.

Špekulacije o trudnoći 43-godišnje prve dame podstakao je intervju koji je ona dala sinoć francuskoj televiziji.

Novinari su očekivali da će Karla Bruni Sarkozi obelodaniti da očekuje dete u intervjuu koji je dala uživo juče u udarnom dnevniku na kanalu TF1.

Umesto toga, supruga francuskog predsednika je govorila o svom humanitarnom radu na opismenjavanju dece, vešto eskivirajući da odgovori na pitanje o trudnoći.

Bivša manekenka koja se okrenula muzičkoj karijeri ima već jednog sina, rođenog 2001, dok njen suprug, za kojeg se udala u februaru 2008, ima tri sina iz dva prethodna braka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.