Bila vezana za oca: Komšije otkrile detalje iz Danijelinog života i ŠTA SE U STANU DESILO nakon tragedije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila vezana za oca: Komšije otkrile detalje iz Danijelinog života i ŠTA SE U STANU DESILO nakon tragedije

Pozadina porodične tragedije posle insceniranog požara na Bežanijskoj kosi ledi krv u žilama.

Jeziva porodična tragedija dogodila se u ponedeljak na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Najpre je u stanu izbio požar, a zatim su pronađena tela majke i devojčice ispred zgrade.

Mislilo se da se majka sa ćerkom bacila sa terase kako bi se spasile od požara, ali se ispostavilo da je majka najpre prerezala vene ćerki dok je spavala i bacila je s terase, a zatim je to isto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učinila i sebi. Pre toga je podmetnula požar u stanu.

- Ovo je velika tragedija i niko u zgradi ne može da veruje šta se dogodilo. Verujte mi da ništa nije ukazivalo da će se to dogoditi, oni su bili jedna pitoma i fina porodica. Toliko su bili tihi, kao da nisu tu ni živeli. Živi se nisu činili. Njihova rodbina je došla posle tragedije da iznese stvari - kaže komšinica koja živi u stanu nedaleko od Danijelonog.

Miris paljevine se i dalje oseća i to na samom ulazu u zgradu, a vrata su oštećena.

- Bila je jako vezana za oca, kad god je trebalo, on bi joj se našao. Danijeli je otac kupio stan, a on je živeo nedaleko od nje. Za sve što je trebalo bio je tu. Niko nije primećivao da može da dođe do nečeg ozbiljnog - priča poznanica.

Još nije zvanično poznat razlog zbog kojeg je Danijela digla rukuna ćerku i sebe, a zasad nema informacija o datumu njihove sahrane.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.