Bila sam bez dinara, a cilj je bio PREŽIVETI Mirjani Bobić se danas mnogi dive, ali njen početak je bio GORAK!

Izvor: Blic, 08.Avg.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bila sam bez dinara, a cilj je bio PREŽIVETI" Mirjani Bobić se danas mnogi dive, ali njen početak je bio GORAK!

Mirjana Bobić Mojsilović jedna je od najharizmatičnijih javnih ličnosti u Srbiji. Ona je spisateljica, slikarka, voditeljka, novinarka i kolumnistkinja, ali njen početak je bio trnovit i nije nimalo obećavao.

Mirjana, koja je danas autorka nekoliko knjiga, podelila je iskustvo sa pokušajem prodaje i objavljivanja prve knjige pre dve decenije.

- Ja sam otišla kod Žarka Čigoje i rekla mu da imam roman, pitala ga da li želi da ga izda, a ja ću sama da ga štampam. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pristao je i rekao mi koliko to košta, a ja sam bila u užasnim dugovima jer nisam godinu dana imala ni dinara prihoda. Pristala sam, progutala knedlu i pitala ga da li je okej da mu taj novac vratim za godinu dana. Pristao je. Napravila sam promociju u "Stupici", čiji mi vlasnik nije naplatio tu organizaciju. Sećam se da sam pozajmila od mame novac da mu barem kupim viski za poklon. Bila sam bez dinara. Bio je april i bilo je hladno, a ja nisam imala ni za najlon čarape. Stavila sam moju malu ćerku da prodaje knjige i neverovatno je bilo što je pola Beograda došlo na promociju - ispričala je Mirjana. kako je protekla njena promocija, kao i koja diva srpskog glumišta je klekla ispred nje, pročitajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.