Bil i Melinda Gejts se razvode: Krah posle 27 godina braka

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 23:30

Bil i Melinda Gejts se razvode: Krah posle 27 godina braka

Zajednička odluka

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts rekao je da se on i njegova supruga razilaze posle 27 godina braka.

Bil i Melinda Gejts venčali su se 1994. godine na privatnoj ceremoniji koja je održana u Lanaiju na Havajima. Par ima troje dece: Dženifer, Fibi i Rori.

- Posle mnogo razmišljanja i puno rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo naš brak... Više ne verujemo da možemo da se razvijamo zajedno kao par u sledećoj fazi našeg života >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - navodi se u izjavi supružnika, objavljenoj na Bilovom Tviter nalogu.

pic.twitter.com/padmHSgWGc

— Bill Gates (@BillGates) May 3, 2021

Par je naglasio da će nastaviti posao povezan sa fondacijom "Bill & Melinda Gates" koja je osnovana 2000. godine.

Dobrotvorna fondacija koju je porodica Gejts osnovala pre više od dve decenije najveća je neprofitna fondacija na svetu koja se bori protiv siromaštva, bolesti i nejednakosti širom sveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.