Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bil Gejts: 'Moja djeca neće vidjeti ništa od bogatsva koje sam zgrnuo!'

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Bil Gejts izjavio je da njegova djeca neće vidjeti ni centa od njegovog bogatstva nakon što jednog dana umre.

Šef Majkrosofta je u jutarnjem programu ITV-a otkrio da će svoje bogatstvo koje se procjenjuje na 80 milijardi dolara donirati u dobrotvorne svrhe.

Gejts ima troje djece i tvrdi da svi poštuju njegovu odluku.

- Slušajte, mojoj djeci sam osigurao sjajno školovanje i dao im priliku da sami naprave velike karijere. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Naravno, dobijaju i malo novca, ali sam uvjeren da su sami sposobni zaraditi dovoljno za život.

Gejts je rekao da bi bilo jako loše da mu se djeca oslanjaju na ogromno bogatstvo.

- Rekli su da su ponosni na moju odluku. Pogotovo što će taj novac pomoći djeci širom svijeta da se školuju i zdravije žive. Novac uostalom i služi za pomaganje najsiromašnijima. Moja djeca to znaju i potpuno razumiju moju odluku. Uostalom, zato i zajedno putujemo da vide kako stvari stoje...

(jutarnji)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

(VIDEO) BIL GEJTS: Moja deca neće videti ni centa od onoga što sam zaradio

Izvor: Kurir, 26.Okt.2016

...Gejts je to rekao za ITV i najavio kako će svoje bogatstvo donirati On ima troje dece: Dženifer (20), Rorija (17) i Fibi (14)..Kako kaže, oni poštuju njegovu odluku Gejts kaže da je svojoj deci osigurao vrhunsko obrazovanje i dao im priliku da izgrade karijere Rekao je i da dobijaju malo novca,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.