Bijonse u Areni nastupa na dve bine

Izvor: Blic, 07.Feb.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse u "Areni" nastupa na dve bine

R'n'b diva Bijonse nastupiće u Beogradu na koncertu 15. aprila u "Kombank areni", a za potrebe njenog nastupa u "Areni" će prvi put biti postavljene dve bine.

Pevačica koja svoju novu svetsku turneju "Mrs. Carter Show" počinje upravo iz naše zemlje donosi sa sobom neviđeni šou, sa ogromnom produkcijom.

Tako će u "Areni" prvi put biti postavljene dve bine, glavnu koja će biti na istočnoj strani kao i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani. U okviru manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bine, biće mesta za sedenje a ulaznice za ova mesta vode se pod kategorijom VIP Experience (4.500 dinara) i ograničenog su broja.

Kategorija „B STAGE“ su ulaznice za posebna mesta za stajanje odmah uz glavnu binu sa leve i desne strane. Takođe, broj ovih mesta je isto ograničeno, a ulaznice za ovaj spektakl su u pretprodaji od sutra.

Cene karata su 4.500, 5.900, 5.500, 4.500, 3.900 i 2.700 dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bijonse u "Areni" nastupa na dve bine

Izvor: Dzungla.org, 07.Feb.2013

R’n'b diva Bijonse nastupiće u Beogradu na koncertu 15. aprila u „Kombank areni“, a za potrebe njenog nastupa u „Areni“ će prvi put biti postavljene dve bine. ... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Bijonse stiže u Beograd dva dana pre koncerta, ulaznice od sutra u prodaji

Izvor: Story, 07.Feb.2013

Pop diva Bijonse će svoju svetsku turneju započeti upravo koncertom u Beogradu, 15. aprila, a u Beograd će doći dva dana ranije, 13. aprila, dok će delovi opreme i tehnički tim početi da pristižu već 11. aprila. Cene karata kreću se od 2700 do 5900 dinara...Bijonse, foto: Promo

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.