Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2018, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse preporučila knjigu koju svaka žena treba da pročita

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice Bijonse je nedavno dala ekskluzivni intervju Garage Magazinu.

Otkrila je svog najvećeg uzora u životu, ali i dala preporuku za knjigu koju smatra da treba pročitati svaka mlada žena.

Vjerovatno već znate da je najveći uzor pop dive njena majka Tina Knowles.

"Sve što znam o tome kako biti dobra majka, znam upravo zahvaljujući njoj", rekla je Bijonse, ali znate li koju knjigu je preporučila ženama? >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

U pitanju je What Will It Take to Make a Woman President? (Šta je potrebno da žena postane predsjednica?) Marianne Schnall.

"To je zbirka intervjua i eseja zaista velikih žena kao što su Maya Angelou, Gloria Steinem i Melissa Etheridge. Inspirisaće vas da budete bolji vođa", rekla je Bijonse i istakla da je najvažnija stvar koju je naučila iz ove knjige ta da čini stvari ne obazirući se na očekivanja drugih.

Dakle, ako želite probuditi vođu u sebi i postati uspješna žena, čitanje ove knjige može biti prvi korak!

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.