Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse najavila novu turneju

Nakon što je objavila novu pesmu u subotu i nastupila na Superboulu u nedelju, Bijonse je najavila i novu turneju po stadionima, prenosi AP.

Dobitnica Gremi nagrade najavila je svetsku turneju u reklami nakon nastupa sa Brunom Marsom i grupom Coldplay u poluvremenu Superboula.

Bijonse će turneju započeti 27. aprila u Majamiju, nastupiće širom Severne Amerike i Evrope, a završiće je 31. jula u Briselu.

Ulaznice će biti u pretprodaji za vlasnike "American >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Express" kartica sutra, a redovna prodaja karata počinje 15. februara.

Pevačica je poslednji put bila na turneji 2014. sa svojim mužem Džej Zijem, godinu dana nakon što je predvodila šou u okviru Superboula u Nju Orleansu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Bijonse najavila novu turneju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2016, 11:46

Nakon što je objavila novu pesmu u subotu i nastupila na "Super Bowl" u nedelju, Bijonse je najavila i novu turneju po stadionima, prenosi AP...Dobitnica Gremi nagrade najavila je svetsku turneju u reklami nakon nastupa sa Brunom Marsom i grupom "Coldplay" u poluvremenu "Super Bowl"-a...Bijonse će...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.