Bijons napravila dokumentarac o sebi

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijons napravila dokumentarac o sebi

Jedna od najuticajnijih pevačica sveta Bijons Nouls odlučila je da povodom četvrtog albuma (simboličnog naziva "4") snimi dokumentarac "Year of 4" koji govori o njoj kao o zvezdi, devojčici, supruzi, ćerci, pevačici i osobi.

Bijons je dokumentarac postavika na službenoj stranici beyonceonline.com, a priča nas vodi kroz 30. godina truda i rada koji je kulminirao novim albumom.

- Naziv novog albuma je "Četiri" zato što mi je to najdržai broj od kako sam bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << devojčica. To je broj za rođendane. Moj rođendan je 4. septembra, rođendan moje majke je 4. januara, a 4. decembra je rođendan mog supruga, što nam je ujedno i godišnjica braka - ispričala je Bijons koja je sada spremna za još jednu svetsku turneju.

Bijons je u dokumentarcu pričala i o odnosu sa ocem Metjuom Noulsom sa kojim je iako ju je podigao u sam vrh, pre dve godine prekinula saradnju:

- Kada sam pravila novi album sama sam rezervisala studio, platila troškove i jednostavni se zabavljala. Radila sam ono što sam htela - kaže jedna od najuspešnijih žena u muzici.

Pogledajte dokumentarac "Year of 4":

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bijonse snimila dokumentarac o sebi (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Jul.2011, 01:21

Bijonse Nouls odlučila je da povodom četvrtog albuma svoje fanove časti dokumentarcem o sebi. Naziv ovog kratkog filma je "Year of four"...Jedna od najuticajnijih pevačica sveta Bijonse Nouls odlučila je da povodom četvrtog albuma (simboličnog naziva "4") snimi dokumentarac "Year of 4" koji govori...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.