Bijelo Polje – Dječak lakše povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

Izvor: SandzakPress.net, 25.Sep.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijelo Polje – Dječak lakše povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

Dječak S.K. (12) iz Bijelog Polja lakše je povrijeđen danas oko 13 časova u ulici Živka Žižića u Bijelom Polju. Na njega je automobilom opet “tigra”, iz za sada neutvrđenih razloga, udario njegov sugrađanin vozač Rafet Međedović. Dječaku je nakon nezgode ukazana pomoć u bjelopoljskoj Bolnici gdje su konstatovane lakše tjelesne povrede u vidu ogrebotina, nakon čega je otpušten na kućno liječenje. Uviđaj je na licu mjesta uz ovlašćene službenike Centra bezbjednosti je obavio zamjenik osnovnog državnog tužioca Vladan Đalović. (Vijesti)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Udaren pešak na Bulevaru Nemanjića

Izvor: JužneVesti.com, 25.Sep.2017

Oko 15 sati, na Bulevaru Nemanjića u Nišu, nedaleko od Tržnog centra “Zona 2”, vozač “škode” svojim automobilom, kako kažu u policji, udario je 21-godišnjaka, koji je prevezen u niški Klinički centar.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.