Izvor: Nezavisne Novine, 22.Sep.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeljinski ljubitelj krntija ponovo dolijao

BIJELJINA - Aleksandar Koprivica, osamnaestogodišnji Bijeljinac koji se već niz puta ogriješio o zakon, u svoj policijski dosije upisao je još jednu stavku, a i ovaj put na meti mu je bilo staro vozilo - golf "dvica".

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina zaustavili su i kontrolisali taj automobil za čijim je volanom bio upravo Koprivica, te uočili da su na četvorotočkašu pokidani kablovi za startovanje.

Provjerama su ubrzo utvrdili da je automobil ukraden iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << jednog dvorišta u Bijeljini. Koprivica je uhapšen i bio je na krim-obradi, a zatim je predat Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

U pitanju je višestruki povratnik u krađama automobila u Bijeljini. Pohod mu je svaki put bio identičan: pod okriljem noći je neopaženo upadao u dvorišta, gdje bi "nanišanio" parkirane automobile.

U pitanju su uglavnom četvorotočkaši starije klase, nezaključani, a imali su ključeve za paljenje u bravi. U dobrom dijelu slučajeva riječ je o golfovima 2, ali mu nisu mrska ni ostala starija vozila.

Svaki put bi na kraju dolijao - ili autom izazove nezgodu, ili ga zaustavi policija, ili svoj plijen, jednostavno, ostavi pored puta.

"Sva otuđena vozila pronađena su i vraćena vlasnicima", naglasila je Aleksandra Simojlović, portparol PU Bijeljina.

Policija je, prisjetimo se, nedavno utvrdila da su Koprivica i njegov sugrađanin Aldin Omić (19) u kratkom periodu u tom gradu ukrali golf, te ga survali u jezero, ali i upali u jednu pečenjaru gdje su, uz ostalo, pokupili i šest kilograma pečenog mesa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.