Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jun.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeljina: Smjene načelnika gradskih odjeljenja

BIJELJINA - Nova skupštinska većina od 16 odbornika u Bijeljini, koju čine SNSD, SRS, DNS, SP i "Uspješna Srpska" smijenila je danas načelnike gradskih odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu, stambeno-komunalne poslove, društvene djelatnosti i za privredu i poljoprivredu, i imenovale nove vršioce dužnosti.

Inicijativu za njihovu smjenu pokrenulo je 11 odbornika jer su, kako je istaknuto, probleme rješavali od slučaja do slučaja i stavljali u prioritet pojedine institucije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i sportske klubove, ne poštujući odluke o plaćanju.

Sjednici ni ovaj put nije prisustvovalo 15 odbornika opozicije, predvođenih SDS-om, jer smatraju da je Komisija za izbor i imenovanje nelegalno formirana i da su sve njene odluke ništavne. Konačnu riječ daće Sud.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Sječa" načelnika u Bijeljini

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2016, 09:03

BIJELJINA - Skupština grada Bijeljine nakon nedavnih rezova, smijenila je juče još četiri načelnika odjeljenja u Gradskoj upravi i na njihova mjesta imenovala nove ljude...Među smijenjenim načelnicima su Slaviša Savić iz Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu, na čije mjesto je imenovan...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.