Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeljina: Izvučena tijela nastradalih djevojčica, Sultan Suljić jedva spašen

BIJELJINA- Beživotna tijela bijeljinskih djevojčica, 14-godišnje D.M. i 15-godišnje M.S., koje su se danas utopile u Drini kod Pavlović mosta u Bijeljini, izvučena su iz vode u 15.30 sati, potvrđeno je u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Tijela djevojčica su pronašli i izvukli iz rijeke ronioci ronilačkih klubova "Nautilus" i "TRT" iz Bijeljine. Djevojčice koje nisu znale da plivaju na Drinu su bile došle s rodbinom, ali ih je pri pokušaju kupanja vodena struja odvukla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Sultan Suljić (25) pokušao je da spasi djevojčice, ali se umalo i sam utopio. Spasili su ga prisutni na ovom kupalištu, prenosi radiosarajevo.ba.

U neposrednoj blizini ovog kupališta vadi se šljunak, zbog čega rijeka mijenja tok, što i iskusnim plivačima predstavlja problem.

 Bijeljina: Pronađeno tijelo jedne od nastradalih djevojčica

Nesreća u Bijeljini, u Drini se utopile dvije djevojčice

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.