Biftek sa jagodama

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biftek sa jagodama

Dobro pripremljen i atraktivno serviran biftek jeste ono što dobre restorane izdvaja i razlikuje od prosečnih.

Sastojci:

- 2 komada bifteka

- 250 g jagoda

- 2 kašike smeđeg šećera

- 2 kašike balsamiko sirćeta

- so i biber

- kocka putera

Izmešajte usitnjene jagode, balsamiko i šećer i neka odstoje zajedno do 3 sata.

Ugrejte rernu na 200 stepeni.

Posolite i pobiberite biftek >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pa ga ispržite po 2 minuta s obe strane. Zatim tiganj ubacite u rernu i ostavite tamo oko pet minuta.

Sipajte sokove iz tiganja u šerpicu, a procedite i jagode (ta tečnost se ne koristi). Propržite jagode sa mašću od bifteka, dodajte puter.

Servirajte na palenti.

Izvor: TOP kanal

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.