Biciklista i pešak lakše povredjeni u nesrećama u Beogradu

Izvor: Beta, 05.Nov.2018, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklista i pešak lakše povredjeni u nesrećama u Beogradu

U dve saobraćajne nesreće koje su se tokom noći i jutra dogodile u Beogradu dve osobe lakše su povredjene, rekli su u gradskoj službi Hitne pomoći.Jutros oko 6.30 na okretnici autobusa na Banjici lakše je povredjen biciklista, dok je pešak takodje lakše povredjen sinoć oko 20 časova kod sprotske hale "Pionir".Kako su agenciji Beta rekli u Hitnoj pomoći, 22 lekarske ekipe imale su 100 intrvencija, od kojih 14 na javnom mestu, a najviše poziva uputili su hronični bolesnici.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo pedesetšestogodišnjak

Izvor: Bor030.net, 05.Nov.2018

Pedesetšestogodišnji vozač “juga 128” poginuo je sinoć na licu mesta, a dve osobe su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Zaječar – Knjaževac kod Malog Izvora. Do nesreće je  došlo kada je Zaječarka J.S. (20), upravljajući vozilom marke „pežo“, preticala...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.