Biće lekova za Filipa

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće lekova za Filipa

Nakon što je pročitao priču o jednogodišnjem Filipu Ivanoviću, anonimni donator iz Perta nije čekao ni trenutak. Odmah je poslao pomoć od 90 AUD za ovog mališana kojem je sa osam meseci dijagnostifikovan defekt ventikularnog septuma.

Reč je o teškoj srčanoj mani zbog koje ima rupu u zidu između srčanih komora. On je podvrgnut hiruškoj intervenciji, čime je njegovo stanje popravljeno. Kako bi tako i ostalo, sve što je potrebno jeste da Filip redovno koristi lekove >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koje su mu lekari prepisali.

Vakcina "sinagis" i lek "lena enalapril" od 0,25 mg ne mogu se dobiti na recept, a za njih je potrebno izdvojiti oko 500 evra mesečno. Za Filipovu nezaposlenu mamu Vericu Janković, koja o dečaku i njegovim dvema sestrama brine potpuno sama, ovaj izdatak je nemoguća misija. Njima će ova pomoć biti uručena, o čemu ćete uskoro opširnije moći da čitate u "Vestima".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.