Biber napravio još jedno dete?

Izvor: Mondo, 30.Maj.2013, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biber "napravio" još jedno dete?

Amerikanka tvrdi da sa pevačem ima četvorogodišnju ćerku.

Džastin Biber (19) na meti je nove tužbe za utvrđivanje očinstva. Neimenovana žena stara 25 godina tvrdi da je pevač otac njene ćerke, koja sada ima četiri godine.

"Ju es vikli" prenosi njene tvrdnje, kao i navodne SMS poruke koje joj je pevač slao moleći je da seks za jednu noć ostane tajna, ali se ne bavi činjenicom da bi ona mogla da bude sudski gonjena zbog zavođenja maloletnika, jer je Biber >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pre četiri godine bio petnaestogodišnjak.

Pre skoro dve godine, izvesna Maraja Jiter tvrdila je da joj je Biber napravio dete u bekstejdžu posle jednog od svojih koncerata. Pevač je kratko saopštio da je "nikada u životu nije ni video".

(MONDO, foto Twitter Džastina Bibera)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.