Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biber fotografijom iznenadio fanove

Pop pjevač Džastin Biber objavio je neobičnu, neki bi rekli simboličnu fotografiju na Instagramu koja je zabrinula njegove brojne obožavaoce.

Samo dva mjeseca od kada je obnovio romansu sa Selenom Gomez Džastin je uznemirio obožavaoce koji su zaključili da su njih dvoje raskinuli.

Na spomenutoj, "spornoj" fotografiji Džastin grli palmu , a u opisu je napisao:

"Sada znam šta je ljubav".

Mnogi su fotografiju "komentarisali" tužnim emotikonima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i pitanjima da li je sve u redu s njim i Selenom.

Drugi su zaključili da je pjevačeva fotografija znak da je konačno srećan, a razlog je upravo Selena.

Džastin i Selena viđaju se poslije višegodišnje pauze. Romansa im ni ovog puta ne ide bez problema, jer je njihovo pomirenje stvorilo nesugasice između Selene i njene majke Mendi koja nikako ne može da prihvati ćerkin izbor.

Now I know what Love is

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Jan 16, 2018 at 7:45pm PST

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.