BiH podijeliti na tri države

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 16.Sep.2010, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH podijeliti na tri države

BiH, koja je vještačka tvorevina u kojoj su tri naroda primorana da žive, trebalo bi podijeliti na tri nezavisne države koje bi se mogle priključiti susjednim zemljama, smatra bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer. - Ne postoji bosanski jezik. Ne postoji bosanska kultura. Bosna je administrativna jedinica koja se sastoji od Srba, Hrvata i Bošnjaka, vještački stvorena u bivšoj Jugoslaviji i koju su zapadne sile glupo priznale kao državu, naveo je Kisindžer, a prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << hrvatski "Večernji list".

On smatra da treba stvoriti muslimansku državu, a ostalima dopustiti da osnuju svoje nezavisne države ili da se priključe Srbiji i Hrvatskoj, te da bi se samo na taj način konačno riješilo nacionalno pitanje svih naroda koji žive na ovim prostorima.
 
Izvor:Srna

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.