BiH odobrio sredstva za izgradnju graničnog prelaza kod mosta Bratoljub

Izvor: RTS, 30.Dec.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH odobrio sredstva za izgradnju graničnog prelaza kod mosta Bratoljub

Savet ministara Bosne i Hercegovine odlučio je da odobri sredstva za izgradnju grničnog prelaza sa Srbijom kod mosta Bratoljub.
Sredstva u visini od 14,5 miliona konvertibilnih maraka (7.414.000 evra) omogućiće da se zaključe ugovori o gradnji prelaza koji će se nalaziti između BiH i Srbije kod Bratunca na osnovu već okončanih prethodnih tendera, prenose Nezavisne novine.

Takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je odlučeno da se zaključi ugovor vredan 140 miliona evra sa Evropskom investicionom bankom za gradnju dela auto-puta na Koridoru 5C, odnosno između Nemile do Poprikuše, te od Tarčina do Ivana.
Kako je rekao predsedavajući Saveta ministara Zoran Tegeltija, ove odluke se šalju Predsedništvu BiH, a potom će je potpisati ministar finansija i trezora Vjekoslav Bevanda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.