Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2017, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH dobija sportske heroje: Pratite uživo 17. Izbor najboljeg sportiste

Bosna i Hercegovina će večeras po 17. put saznati sportske heroje. Vrhunac sportske 2017. godine desiće se u hotelu "Holidey" u Sarajevu svečanom manifestacijom Izbora najboljeg sportiste BiH.

"Nezavisne novine" i Radio-televizije BiH po 17. put organizuju najrelevantniji izbor ovakve vrste u našoj zemlji.

Pokrovitelj je Predsjedništvo BiH, s predsjedavajućim Draganom Čovićem, a partneri Izbora i ove godine su Olimpijski komitet BiH i Ministarstvo civilnih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << BiH. Ovogodišnjim žirijem je predsjedavala nekadašnja proslavljena košarkašica Mara Lakić-Brčaninović.

I ovaj put nagrade će biti dodijeljene u 12 kategorija.

Biće uručene nagrade i za najbolju ekipu, najboljeg trenera, najperspektivniju sportistkinju, najperspektivnijeg sportistu, nagrada za životno djelo, nagrada za fer-plej, nagrada za razvoj sporta, nagrada za najboljeg sportista u sportu za invalide, nagrada za najbolju ekipu u sportu za invalide, kao i nagrada čitalaca "Nezavisnih novina".

Izbor možete da pratite iz minuta u minut na našem portalu:

20:25 - Nakon kopanje obratio se i direktor BHRT-a Mario Vrankić koji je rekao da je ova manifestacija prilika da se pokaže kako "nešto može, a ne kako nešto ne može".

"BiH trebaju uspješni ljudi i uspješne manifestacije. Potrebni su pobjednici, a pobjednik je i ova manifestacija koja traje punih 17 godina", rekao je Vrankić.

20:23 - Zamjenik direktor "Nezavisnih novina" Aleksandar Kopanja, pozdravio je prisutne i rekao da nije lako ostvariti vrhunske rezultate u ovim izazovnim vremenima i čestitao svim sportistima na uspjesima.

20:15 - Prisutne u hotelu "Holidey" nakon uvodnih riječi voditelja pozdravio je poznati sarajevski kompozitor i pijanista Vlado Podani.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH dobija sportske heroje: Ignjatović najbolji sportista u sportu za invalide

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2017

Bosna i Hercegovina će večeras po 17. put saznati sportske heroje. Vrhunac sportske 2017. godine desiće se u hotelu "Holidey" u Sarajevu svečanom manifestacijom Izbora najboljeg sportiste BiH..."Nezavisne novine" i Radio-televizije BiH po 17. put organizuju najrelevantniji izbor ovakve vrste u našoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.