BiH: Uhapšeni inspektori zbog droge

Izvor: B92, 16.Okt.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Uhapšeni inspektori zbog droge

Banjaluka -- Ministrastvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, u saradnji sa Specijalnim tužilaštvom, uhapsilo je četvoricu inspektora Centra javne bezbednosti Banjaluka.

Inspektori CJB se terete za blisku saradnju sa banjalučkim dilerima i nakon kriminalističke obrade biće sprovedeni u Specijalno tužilaštvo RS. Nezvanično se saznaje da je policija tokom hapšenja kod inspektora pronašla i drogu, pišu "Nezavisne novine".

List navodi da je policija Republike Srpske uhapsila inspektore Slavka Đurića, Ognjena Stijaka, Srđana Radulovića i Marka Kovačevića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inspektori uhapšeni zbog droge

Izvor: Akter, 16.Okt.2013

Ministrastvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, u saradnji sa Specijalnim tužilaštvom, uhapsilo je četvoricu inspektora Centra javne bezbednosti Banjaluka

Nastavak na Akter...

Banjalučki inspetkori "u dilu" sa dilerima

Izvor: Mondo, 16.Okt.2013

Ministrastvo unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsilo je četvoricu inspektora Centra javne bezbednosti (CJB)..

Nastavak na Mondo...

Četvorica inspektora banjalučke policije radili za dilere

Izvor: Blic, 16.Okt.2013

Četvorica inspektora Centra javne bezbednosti Banjaluka uhapšena su zbog sumnje da su blisko sarađivali s banjalučkim dilerima narkotika, objavile su banjalučke "Nezavisne novine". ..List navodi da je policija Republike Srpske uhapsila inspektore Slavka Đurića, Ognjena Stijaka, Srđana Radulovića...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.