BiH: Spaseno šestoro migranata na granici s Hrvatskom

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 18:01

BiH: Spaseno šestoro migranata na granici s Hrvatskom

Sarajevo -- Šestoro ilegalnih migranata koji su pokušali da uđu u Hrvatsku iz BiH po dubokom snegu spasli su pripadnici Gorske službe spasavanja iz Bihaća.

Gorska služba je saopštila da su njihovi pripadnici u ponedeljak intervenisali na području planine Plješevice, koja se proteže duž granice sa Hrvatskom, nakon što su tamo u snežnim nanosima primećena četvorica muškaraca i dve žene koji su zalutali u pokušaju da ilegalno pređu granicu.

Spasilački >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tim probio se kroz snežne nanose na motornim sankama stigavši tako do ilegalnih migranata, koji su bili bez povreda, ali promrzli, a nakon toga su evakuisani i predati Međunarodnoj organizaciji za migracije, prenosi portal Nezavisne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.