BiH: Mučiteljiu nemačke devojke dve godine zatvora

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2013, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Mučiteljiu nemačke devojke dve godine zatvora

Milenko Marinković iz sela Karavlasi je u Opštinskom sudu u Kalesiji osuđen na dve godine zatvora nakon što je priznao krivicu za protivpravno zatvaranje nemačke državljanke Betine Signer. Istovremeno, sudski postupak protiv Marinkovićeve supruge Slavojke, koja je optužena u istom slučaju, nastavlja se.

Marinkovići se terete da su od kraja 2005. do 17. maja 2012. u zaseoku Karavlasi kod Kalesije držali zatvorenu Betinu Signer, koju su fizički i psihički zlostavljali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nanosili joj teške telesne povrede i izgladnjivali je.

Betina je oslobođena u akciji kalesijske policije, nakon što je zlostavljanje devojke policiji prijavio komšija.

* Zatočenu devojku terali na seks sa psima

Betinina majka Kristina Signer živela je sa Milenkom Marinkovićem, ne obazirući se na činjenicu da je on već oženjen. Nakon izvesnog vremena, Kristina se vratila u Nemačku gde ima još osmoro dece, a devojčicu je u Bosni ostavila Milenku i njegovoj supruzi Slavici.

Betina Signer se trenutno nalazi u sigurnoj kući u BiH na nepoznatoj lokaciji. Rođena je 1993. godine kao najmlađa od devetoro dece.

U intervjuu za nemački Bild, Betinin najstariji brat, koji ima 38 godina, optužio je majku za teško zlostavljanje.

Brat zlostavljane Nemice: Majka prodala tri ćerke u BiH

"Majka nas je sve zlostavljala. Ona ne zna šta je ljubav. Kad su mi bile četiri godine socijalna služba je brata i mene smestila u dom, a kasnije su brigu o nama preuzeli baka i deka. Prisiljavala nas je da krademo alkohol iz supermarketa. Tukla nas je svime što joj se našlo pri ruci, čak i bičem", rekao je brat zlostavljane devojke koji je želeo da ostane anoniman.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.