BiH: Ističe rok za formiranje vlade

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 09:30

BiH: Ističe rok za formiranje vlade

Sarajevo -- Danas ističe rok za formiranje Vlade Federacije BiH, zakazana je sednica Predstavničkog doma parlamenta na kojoj će biti razmatrana Odluka o formiranju vlade.

Predsednica FBiH Lidija Bradara predala je juče predlog odluje za formiranje izvršne vlasti u Federaciji, ali bez potpisa jednog od dva potpredsednika iz SDA Refika Lenda.

Da li će Lendo ipak odlučiti da stavi potpis ili će vlada biti formirana bez njegovog potpisa videće se danas. Očekivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su da bi do početka sednice Predstavničkog doma u 14 sati nešto moglo da se promeni.

Ukoliko potpis Lenda ipak izostane, poslanici mogu raspravljati samo o informaciji i doneti određene zaključke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Danas ističe rok za formiranje Vlade Federacije BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2023

Danas ističe rok za formiranje Vlade Federacije BiH, zakazana je sednica Predstavničkog doma parlamenta na kojoj će biti razmatrana Odluka o formiranju vlade, odnosno izboru premijera i ministara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.