Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Avg.2011, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Gde je 11.000 tona eksploziva?

Član Predsedništva BiH Nebojša Radmanović zatražio je od ministra odbrane Selme Cikotića izveštaj o nestanku 11.000 tona eksploziva. "U poslednje vreme mogle su se čuti priče da je prilikom uništavanja minsko-eksplozivnih sredstava u BiH nestalo 11.000 tona eksploziva TNT. Ako je to tačno, onda imamo ozbiljan bezbednosni problem za BiH", rekao je Radmanović. Prema njegovim rečima, Cikotić je odgovorio da prvi put čuje za nestanak eksploziva i zato je Predsedništvo BiH od ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Radmanović od Cikotića traži izvještaj o nestanku 11.000 tona eksploziva

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2011

SARAJEVO - Član Predsjedništva Bosne i Hecegovine (BiH) Nebojša Radmanović zatražio je danas od ministra odbrane Selme Cikotića izveštaj o nestanku 11.000 tona eksploziva.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.