Bezobrazluk! Taksista ojadio turistu u Budvi: Za vožnju od 5km uzeo OVOLIKO para (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezobrazluk! Taksista ojadio turistu u Budvi: Za vožnju od 5km uzeo OVOLIKO para (FOTO)

Baš je preterao

Kod većina taksi udruženja u Crnoj Gori, preko leta cena usluga iznosi evro za start, evro za kilometar, ali neretko ima i onih koji kada primete da mušterija nije meštanin Budve primenjuju tarife koje idu i do 5 evra po kilometaru vožnje.

Upravo to se desilo u Budvi, jedan taksista iskoristio je dane kada se u tom gradu nalazi mnogo turista i primenio astronomsku cenu usluge za mali broj pređenih kilometara.

Na Fejsbuk stranici “Podgorički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremeplov“ pojavio se račun jednog turiste koji je koristio usluge taksi prevoza u Budvi. Ovde ništa ne bi bilo čudno, da mu taksista za relaciju od 5,8 kilometara nije naplatio čak 30 evra i 70 centi, što je složiće se svakako preskupo.

Problem taksi prevoza u Budvi već godinama unazad je izražen. Iako Opština izdaje oko 400 licenci, koliko bi trebalo da na ulicama bude i vozila, u špicu leta bude ih i do hiljadu.

Divljanju taksista naruku ide i to što Opština nikako da donese jedinstveni cenovnik i pooštri kaznenu politiku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.