Bežao bez razloga 20 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bežao bez razloga 20 godina

MAJAMI - Nakon što je pre 20 godina iscenirao svoju smrt verujući da ga gone snage reda, jedan Amerikanac je otkrio da nikada nije bio osumnjičen ni za kakvo delo.

Beni Vint je proživeo čitavih 20 godina u bekstvu, a verujući da ga goni policija zbog šverca droge "organizovao" je sopstvenu smrt odglumivši davljenje na jednoj plaži na Floridi u septembru 1989.

Za sobom je ostavio verenicu i četvorogodišnju kćerku i započeo novi život pod imenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vilijam Svit. Ubrzo se oženio i dobio sina koji sada ima 17 godina, ali im nikada nije otkrio svoj pravi identitet.

Svit je nedavno priveden u Južnoj Karolini zbog oštećene registarske tablice na automobilu. Nakon davanja lažnog imena, vrlo brzo je morao da prizna svoj pravi identitet pošto je policija tražila proveru.

Tako je, na svoje ogromno iznenađenje, saznao da nikakva prijava nikada nije bila podneta protiv njega.

Optužen je za vožnju bez dozvole i lažno predstavljanje zbog čega će morati da odgovara na sudu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.