Bez vode više mesta u Nišu i okolini – ekipe su na terenu

Izvor: Megafon.co, 19.Avg.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode više mesta u Nišu i okolini – ekipe su na terenu

Ekipe niškog Vodovoda su na terenu i rade na popravci mreže u više ulica na teritoriji Niša i u okolnim naseljima.
JKP “Naissus” – Selo Trupale, ul. Cara Lazara br. 4 – voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci havarije na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu sela Trupale, u ulici Cara Lazara.
– Naselje Gornji Matejevac, Ulica Prosvetina br. 22, Ulica Kraljevića Marka br. 1, Ulica Obilićeva – kod trafoa >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << – voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke više oštećenja na uličnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u delu naselja Gornji Matejevac, u Prosvetinoj ulici ispod škole, u ulici Kraljevića Marka i Obilićevoj, kod trafoa.
– Ulica Kralja Vukašina br. 21 – voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće prekida do 15 sati u vodosnabdevanju ulice Kralja Vukašina, kod Muzičke škole.
– Ulica Gavrila Principa br. 18 – Zbog radova na popravci vodovodne mreže korisnici u navedenoj ulici biće bez vode.
Nadležna ekipa JKP “Naissus” interveniše na popravci havarije i radi na vraćanju sistema redovnog vodosnabdevanja u tržnom centru “Ambasador“ i zgradi Nišavskog okruga u ulici Strahinjića Bana.  U ovim objektima koristi se samo tehnička voda, koja nije za piće.
JKP Parking servis Iz javnog komunalnog preduzeća Parking servis Niš najavljuju otklanjanje kvarova na javnom osvetljenju u Proleterskoj, Nišavskoj i ulici Vojislava Ilića. Planirana je i zamena sijalica na teritoriji Gradske opštine Crveni Krst, kao i iskopavanje temeljnih jama za 2 stuba javne rasvete u naselju Nikola Tesla.
Radiće se i na održavanju vertikalne signalizacije u ulici Gordane Todorović, Ž. Zrenjanina i na Somborskom bulevaru.
Planirani su radovi na obeležavanju parking mesta na Keju Mike Paligorića i obeležavanje oznaka “škola” u ulici Kosovke devojke.
ED Niš Iz ED Niš najavljuju nestanak struje zbog radova na elektroenergetskoj mreži:
– U vremenu od 8:00 do 8:30h bez struje će biti delovi Zetske ulice i Ljube Didića;
– U vremenu od 8:00 do 10:00 sati deo Pasi Poljane i Suvog dola;
– Od 8:30 do 11:30 delovi ulica Ive Ćipika, Vojvode Putnika (parni br. 38-44) i Dimitrovgradske br. 3;
– U vremenu od 9:00 do 9:30 deo ulice Vase Čarapića;
– U vremenu od 9 do 10 sati delovi ulica Ruzveltove i Čegarske u Niškoj Banji;
– Od 10 do 12 sati deo Kalač brda;
– Od 10 do 20 sati delovi ulica Starca Vujadina, Stanoja Bunuševca, Nove železničke kolonije,     Episkopske i Barske;
– U vremenu od 11:30 do 13:00h deo Čokota.


Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.