Bez vode i na Štrandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2012, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode i na Štrandu

NOVI SAD -

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u periodu od 8 do 14 časova biti neparna strana Fruškogorske ulice (od Jiričekove ulice do Štranda) i Štrand, obaveštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

Kako se dalje navodi, zbog radova na sanaciji havarije bez vode danas će od 10 do 15 sati biti žitelji ulice Janka Čmelika (od ulice Janka Veselinovića do ulice Kornelije Stankovića), dok će od 9 do 12 časova slavine biti suve i u naseljima Sajlovo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Rumenka, Kisač i Stepanovićevo.

Za danas je najavljeno interventno snabdevanje vodom autocisternom na Pejićevim salašima i Nemanovcima.

U Sremskim Karlovcima će, zbog radova na sanaciji havarije, bez vode od 8 do 10 sati biti Karlovčani koji žive u ulicama Karlovačkih đaka, Mitropolita Stratimirovića, kao i okolnih ulica.

U ledinačkom naselju "Liparija" slavine će biti suve od 9 do 12 sati.

Podsećamo, prijava kvara i ostale informacije o nestanku vode (besplatan poziv) moguće su na broj telefona 0800 333 021.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.