Bez vode do 15 sati zbog radova

Izvor: Megafon.co, 07.Nov.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode do 15 sati zbog radova

JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Ulica Triglavska br. 8. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Triglavskoj ulici, kod broja 8. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Triglavskoj ulici.
– Ulica Gutenbergova br. 38. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Gutenbergovoj ulici, kod broja 38. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gutenbergovoj ulici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Prethodnog dana zbog povećanog obima posla ova intervencija je odložena za danas.
– Selo Paljina. Voda curi i puni šahtu, potrebno je raskopavanje u selu Paljina, iznad škole. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (iznad škole).
– Selo Gabrovac, ulice Omladinska i Igmanska. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na dve lokacije u selu Gabrovac, u Omladinskoj ulici br. 11 i Igmanskoj, ispred br. 36. Zbog radova na popravci priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela (u ulicama Omladinskoj i Igmanskoj).
JKP Gradska toplana “Obaveštavamo Vas da su danas svi toplotni izvori startovali na vreme i vrše urednu isporuku toplotne energije.”
Zbog nedostatka električne energije u mreži bez grejanja su korisnici na adresama: Dušanov bazar i  Mije Petrovića 4 i 4a.
Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.
JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis Niš će u četvrtak, 07. novembra, raditi na zameni sijalica i postavljanju svetiljki na Bulevaru Šabana Bajramovića. Sijalice će biti zamenjene i u naseljima Lazarevo selo i Brzi brod. Kvarovi na javnoj rasveti biće otklonjeni u Pasi poljani, Suvom dolu, selu Manastir i Železničkoj ulici.
Na putu Novo selo – Čokot biće postavljena privremena signalizacija zbog rekonstrukcije kolovoznog zastora, dok je u OŠ Njegoš planirano postavljanje vertikalne signalizacije.
U Jelašničkoj klisuri će se raditi na sanaciji ograde mosta. Otklanjanje nedostataka na vertikalnoj signalizaciji planirano je u ulicama Stojana Novakovića, Momčila Popovića i Oblačića Rada.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Deo Palilule, Jagodin male i okolina Niša bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 08.Nov.2019, 12:28

Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u JKP "Naissus", bez vode će biti oni koji stanuju u Užičkoj ulici u Jagodin mali, kao i žitelji Kragujevačke i Negotinske ulice u višem delu Palilule. Pored toga, suvih slavina će biti i Mramorsko brdo, Knez selo, ali i Rujnik, gde će biti parkirana...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.