Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2023, 05:16

Bez vode delovi Privrednikove, Teodora Pavlovića i Braće Krkljuš u Novom Sadu; niži pritisak u Veterniku, Rumenki, Kisaču i Stepanovićevu

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 7 do 19 sati biti Aptiv mobility services d.o.o u Privrednikovoj 20 u Novom Sadu, dok će tokom tog perioda u naseljima Veternik, Rumenka, Kisač i Stepanovićevo biti smanjen pritisak vode, saopšteno je iz novosadskog Javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pripremite zalihe: Ovi delovi Beograda ostaju bez vode

Izvor: B92, 21.Sep.2023

Potrošači opština Novi Beograd i Stari grad imaće umanjeni pritisak i povremen prekid u vodosnabdevanju u četvrtak, 21. septembra, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.