Bez vaše podrške, bilo bi još teže

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vaše podrške, bilo bi još teže

Saznavši posredstvom "Vesti" da je svaki novi dan za devetogodišnjeg Despota Lazića iz Bajine Bašte, obolelog od bulozne epidermolize, retkog kožnog oboljenja gde oštećenja nastaju čak i pri slabom dodiru, borba da pregura sa što manje bola, mnogi plemeniti zemljaci bili su ganuti.

Ne časeći časa, pohitali su u pomoć njegovim roditeljima, baš kao i mnogi sugrađani. Među njima su plemeniti deka Mile i baka Vuka Vučurović iz Melburna, koji su mu nedavno poslali svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dar od 100 dolara.

Ovaj prilog, već je prosleđen njegovim brižnim roditeljima, koji godinama ne znaju za predah, jer bolest njihovog sina, za koji medicina još nije pronašla odgovarajuće rešenje, iziskuje danonoćnu negu.

- Ni sami ne znamo kako bismo se zahvalili na brizi i podršci svim dobrim ljudima, kako iz inostranstva, tako i sugrađanima. Ipak, još jednom veliko i od srca hvala Vučurovićima i drugim brojnim čitaocima iz Australije, Amerike, Kanade, Nemačke, Austrije, Francuske, žiteljima Srbije i Republike Srpske, pevačima... Jednom rečju svima koji nam već duže vreme pomažu kako finansijski, tako usmenom i pismenom podrškom u lečenju Despota. Nama to mnogo znači, jer sami ne bismo mogli da izdržimo troškove skupih zavoja kojima svakodnevno previjamo Despotove rane. Svaki košta 100 evra, a skromna plata mog supruga to ne može da isprati - poručila je brižna majka Sofija Lazić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.