Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2018, 05:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez struje pet banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od 8.30 do 10.30 bez struje će ostati dio naselja Ramići, a od devet do 15 dio naselja Tisovac.

Od devet do 12 časova struje neće imati dijelovi ulica Dragiše Vasića, Masarikove, Pave Radana, Srpskih pilota, Ravnogorske, Stevana Mokranjca, Tina Ujevića i Milana Radmana.

"U periodu od 11 do 13 časova bez struje će biti dijelovi naselja Dragočaj - Šalići, Ledenice i Racune, a od devet do 14 dijelovi ulica >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Branka Popovića i Marka Lipovca", saopšteno je iz "Elektrokrajine".

Zbog asfaltiranja na putnom pravcu Kuljani - Barlovci, na dijelu od osnovne škole prema Barlovcima, sutra će od 8.30 do 16.30 biće obustavljen saobraćaj.

"Linija javnog prevoza će biti izmijenjena tako što će iz grada autobusi saobraćati do stajališta raskrsnica Kuljani, a iz smjera Barlovaca do stajališta Barlovci novo naselje", rekli su u Gradskoj upravi.

Dodali su da će za vrijeme izvođenja radova biti postavljena privremena saobraćajna signalizacija, a radove će izvoditi preduzeće "MG Mind".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.