Bez saobraćaja u Beogradskoj do sutra ujutru

Izvor: Blic, 13.Mar.2011, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez saobraćaja u Beogradskoj do sutra ujutru

Zbog popravke tramvajskog koloseka u Beogradskoj ulici, na delu od Krunske do Njegoševe ulice, do sutra u 3.30 sati saobraćaj je potpuno obustavljen, a režim rada linija javnog gradskog prevoza je izmenjen.

Tramvaji sa linija 2 i 12, na delu od Nemanjine ulice do Bulevara kralja Aleksandra, saobraćaju Resavskom ulicom.

Tramvaji sa linije 10 umesto ulicama Starine Novaka i Beogradskom, voze pored Vukovog spomenika, zatim Bulevarom kralja Aleksandra, Resavskom, Nemanjinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preko Slavije i dalje redovnom trasom.

Tramvaji sa linije 14, na delu od Slavije do Bulevara kralja Aleksandra, saobraćaju Nemanjinom i Resavskom ulicom.

Autobusi sa linija 33 i 48 voze delimično izmenjenom trasom: Trg Slavija – Nemanjina – Resavska – Bulevar kralja Aleksandra – Starine Novaka i dalje redovnom trasom.

Linije noćnog saobraćaja 7, 308 i 401 umesto Beogradskom ulicom, saobraćaju Resavskom, kao linije 33 i 48 u izmenjenom režimu.

Zbog radova ukinuta su stajališta „Pravni fakultet” za linije 2, 10, 12 i 14 u Beogradskoj ulici, smer ka Slaviji, ali i stajalište „Pravni fakultet” za liniju 10 u Beogradskoj ulici, smer ka Dorćolu. Ukinuto je i stajalište „Trg Slavija” za linije 2 i 12 u Nemanjinoj ulici, u oba smera.

Na izmenjenom delu trase, vozila koriste postojeća stajališta linija javnog gradskog saobraćaja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.