Bez putarine Herceg Novi - Trebinje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021, 19:18

Bez putarine Herceg Novi - Trebinje

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović susreli su se danas kod naplatne rampe na putu Meljine – Petijevići, čime su ozvaničili ukidanje putarine na tom delu puta.

Pored Krivokapića i Cvijanović, ozvaničenju ukidanja putarine prisustvovali su i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savetu ministara Bosne i Hercegovine Staša Košarac, kao i predsednik opštine Herceg Novi Stevan Katić i gradonačelnik Trebinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mirko Ćurić.

Vlada Crne Gore je na sednici prošlog četvrtka usvojila Informaciju o sporazumnom raskidu Sporazuma o izgradnji, funkcionisanju i transferu puta Meljine-Petijevići, a Sporazum o raskidu prošlog petka potpisali su ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, Opština Herceg Novi i investitor Univerzal Monte, prenosi RTCG.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.