Bez povečanja plata bužetskih korisnika

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 30.Nov.2010, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez povečanja plata bužetskih korisnika

Projekcije budžeta Republike Srpske /RS/ za narednu godinu su takve da se u ovom trenutku ne otvara prostor za povećanje plata budžetskih korisnika, izjavio je danas ministar prosvjete i kulture RS Anton Kasipović.  

On je rekao nakon sastanka predstavnika Vlade RS i Sindikata da ovo nije konačni odgovor Vlade RS, te da se razgovori o ovoj temi nastavljaju za sedam dana, prvenstveno da bi i Sindikat mogao napraviti određenu analizu projekcija budžeta za 2011. godinu i prepoznati >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << mogućnost ušteda.

"Naš zajednički stav jeste da politika Vlade RS u narednoj godini podrazumijeva traženje novih mehanizama za ubiranje javnih prihoda što bi u budućnosti omogućilo kvalitetniju prihodovnu stranu budžeta, a samim tim i eventualno poboljšavanje standarda zaposlenih", rekao je Kasipović.
Izvor: SRNA

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.