Bez ozbiljnih povreda i bolesti u Egzitovom kampu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2011, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez ozbiljnih povreda i bolesti u Egzitovom kampu

NOVI SAD -

Prvog dana otvaranja u Egzitov kamp pristiglo je već 2.000 gostiju, uglavnom iz Velike Britanije, Holandije, zemalja iz regiona, kao i volonteri festivala.

Za njih, ali i druge posetioce, večeras i sutra uveče biće priređene žurke u čast 12. Egzita, koji zvanično otvara kapije u četvrtak.

Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo saopštio je danas da u kampu festivala, u protekla 24 sata, nisu registrovane sumnje na zarazne bolesti, niti drugi poremećaji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zdravlja, koje uzrokuju hemijski agensi.

Registrovane su tri lakše povrede, posekotine tabana, koje je sanitetsko obezbeđenje organizatora festivala saniralo, navodi se u saopštenju.

Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo najavio je da će svakodnevno davati izveštaje o zdravstvenoj situaciji na festivalu Egzit, sve do zatvaranja kampa.

Festival "Egzit" biće održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.