Bez granica sa Andrejem: Gremlini

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez granica sa Andrejem: Gremlini

Sulavezi je indonežansko ostrvo sa nestvarnom prirodom. Na njemu se nalazi veliki broj nacionalnih parkova i zaštićenih područja, među kojima je najpoznatiji Tangoko, kojeg će Andrej istraživati, jer u njemu žive brojne retke biljne i životinjske vrste kojima je ovo zaštićeno područje, jedini dom i sigurno mesto za život.

Prvi susret je sa avetinjskim tarsijusima, simpatičnim minijaturnim krznenim stvorenjima veličine pesnice, koji su ujedno i endemska vrsta Sulavezija. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << U visokim krošnjma Andrej je uspeo da pronađe izuzetno retke azijske medvede i bolje upozna njihov način života koji je još uvek nepoznat i o njemu se jako malo zna.

Novu epizodu serijala "Bez granica sa Andrejem" gledajte u nedelju u 14.15h na N1.

O serijalu

Kroz objektiv kamere avanturista i pustolov Andrej Maričić istražuje najzabačenije delove planete, stiče nove prijatelje i upoznaje ih živeći sa njima. Traga za retkim biljnim i životinjskim vrstama, posećuje predele od kojih zastaje dah, ali i one opasne i manje privlačne u koje retko ko zalazi. U stalnoj potrazi za odgovorima, Andrej vas vodi kroz njegov svet, svet BEZ GRANICA.

Ukoliko ste propustili prethodne epizode novog serijala.

1. Kult smrti

2. Život sa mrtvima - 1. deo

3. Život sa mrtvima - 2. deo

4. Život sa mrtvima - 3.deo

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.