Izvor: B92, 08.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bez dokaza o masovnoj grobnici"

Majdan -- Istražni sudija izjavio da kod Raške nisu nađeni tragovi masovne grobnice.

Istražni sudija Veća Okružnog suda u Beogradu za ratne zločine Milan Dilparić rekao je danas da na lokalitetu Rudnica-Majdan kod Raške nisu nađeni tragovi postojanja masovne grobnice kosovskih Albanaca. Dilparić je rekao da tokom nekoliko dana pretrage nisu nađeni ljudski ostaci.

Predstavnik Međunarodnog komiteta Crvenog krsta Krasimir Naumov potvrdio je da nisu nađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudski ostaci na lokaciji, ali da to ne znači da postupak ponovo neće biti pokrenut.

Predsednik Vladine Komisije za nestale Veljko Odalović rekao je da su Beograd i Priština dobro sarađivali tokom pretrage na toj lokaciji i da će se i dalje tragati za nestalima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.