Bez dobitnika džekpota od milijardu dolara u SAD

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez dobitnika džekpota od milijardu dolara u SAD

Ponovo nije bilo srećnog dobitnika na lutriji Mega Millions, što znači da će se džekpot u ovoj igri na sreću popeti na neverovatnih 1,6 milijardi dolara (oko 1,38 milijardi evra).

Zvaničnici Mega Millions-a kazali su da nijedna od srećki nije imala svih šest brojeva kako bi mogli potvrditi da je neko dobio milijardu dolara (oko 870 miliona evra), koliko je iznosio džekpot za izvlačenje održano u petak uveče.

Izvučeni su brojevi 15, 23, 53, 65, 70 i Mega >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << loptica 7.

Sledeće izvlačenje brojeva održaće se u utorak.

S džekpotom koji je iznosio milijardu dolara i koji će morati da raste zbog uplata do sledećeg izvlačenja, naredni dobitni iznos u Mega Millions-u biće najveći u istoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Džekpot Mega Millions-a raste od jula, kada je grupa kancelarijskih radnika iz Kalifornije dobila 543 miliona dolara (oko 471 milion evra).

Jedna srećka košta dva dolara (1,73 eura), ali šanse za dobitak su veoma male. Tačnije, šansa da se kupi srećka sa šest dobitnih brojeva iznosi jedan na prema 302,5 miliona.

Mega Million-s se igra u 44 američke države, plus u gradu Vašingtonu i na Devičanskim ostrvima.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.