Besplatno plivanje za sve studente!

Izvor: Mondo, 27.Okt.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno plivanje za sve studente!

Opština Novi Beograd saopštila je danas da od 1. novembra organizuje besplatno rekreativno plivanje za sve studente na zatvorenim bazenima SC "11. april".

Foto: Mondo/ Goran Sivački

  Kako je navedeno, termini za besplatno plivanje su ponedeljkom, sredom i petkom od 14 do 15 časova, a prijavljivanje za programe obavlja se svakog radnog dana od osam do 20 časova u Servisnom centru opštine Novi Beograd.

Prilikom prijavljivanja neophodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je poneti važeći indeks i ličnu kartu, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 011/785-0-785.

U sklopu akcije "Novi Beograd - Pravi Beograd" opština Novi Beograd već četiri godine organizuje mnogobrojne besplatne programe namenjene svim generacijama sugrađana.

Akcenat je stavljen na najmlađe za koje organizuje veliki broj sportskih, edukativnih i umetničkih školica, a takođe i za odrasle koji imaju mogućnost izbora različitih sportsko-rekreativnih sadržaja ili stranih jezika, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.